Lukijat

Pelastettuja

Su 27.10.2013

Minulla on näköjään ollut tapana kirjata tänne pelastusoperaatioitani. Siis juttuja siitä, miten olen estänyt ihan kelvollisten, joskus jopa uudenveroisten leikkikalujen joutumisen kaatopaikalle. Jatkan siis tätä linjaa täällä. :)

Lauantaina pyykkituvalla pyörähteli taas pesukoneessa ja kuivausrummussa muutama pelastettu. Huomaan, etten ole aina kirjannut tänne kaikkia vastaavia tapahtumia, joita tänäkin vuonna on ollut tässä blogissa kerrottujen lisäksi ainakin pari.

Eilen kuitenkin nämä kaverit saivat uuden elämän. Takana on myös Tuhkimo-tyyny tai olisiko se yöpukupussi tms. Se on aivan uudenveroinen ja tuossa kuvassa sen sisällä on muuta pyykkiä, jota samana iltana olin pessyt.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Rotta on hieman laiha, mutta ehjä. Sitä voisi jossain vaiheessa lihottaakin sopivalla täytteellä, jos vain jaksan ratkoa auki jonkin ompeleen ja sitten vielä ommella kiinni. :) Possu on ehjä, vain kärsän kärjessä voisi toisen sieraimen ommella hiukan nätimmäksi. Hello Kitty -kisulta on ilmeisesti rusetti tipahtanut vasemmalta korvalliselta, mutta muuten ollaan ihan timmissä kunnossa. Lehmäkin on ihan OK, kun poskien lika lähti pois pesussa. Nuo kaksi koiraa ovat myös kuin uudet.

Tässä pelastusoperaatiossa tuli estettyä myös yhden tonttulakin tuho ja nuken asun (tutteineen). Iloisen kukan terälehdet ovat hieman letkut, mutta en tiedä, millaiset ne alunperin ovat olleet.

Yleisarvosaksi tästä operaatiosta voidaan sanoa ainakin: EI HUONO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva lukea ajatuksiasi!