Lukijat

Kokonainen vuosi poissa minimaailmasta

Lauantaina 22. tammikuuta 2011


Uskomatonta, että olen malttanut pysyä kokonaisen vuoden poissa leikkikalujen maailmasta. Tyttären poismenosta ei selviä helpolla. Jasminen nukketalot ovat maalla. Täällä on yksi kokonainen nukketalo ja sekin on melkein pakattuna. Maalle se on kohta lähdössä, kun toivon pian voivani muuttaa sinne itsekin kokonaan. Pakkailen tavaroita ja minulla on myös kirppis, jonka kautta myyn pois ylimääräisiä tavaroita ja kerään rahaa muuttoauton vuokraan. Yli 200 kilometrin päähän ei ole helppoa muuttaa. Tavaraakin on aivan liikaa.


Toistan tässä sen, mitä blogissa lokakuussa 2008 kirjoitin:

Vaihdan edelleen mielelläni leikkikaluja, nukkeja, kiiltokuvia, nukkekotitavaraa jne. Laita tekstin perään kommentti tai ota yhteyttä sähköpostilla.


Näyttelyjä ei ole toistaiseksi. Kerään kuitenkin edelleen 
leikkikalumuseota varten aiheeseen liittyvää materiaalia.
                                                                                                         
Sain Anna-Maijalta joululahjaksi  Jouni Kuurnen Unelmien koti -kirjan, mutta en vieläkään ole kyennyt  Suomen kansallismuseoon asti katsomaan kirjaan liittyvää näyttelyä, joka onneksi on avoinna aina  6.11.2011 saakka.


Näyttelystä saa varmaan valtavasti inspiraatioita!

5 kommenttia:

 1. Tulin käymään ja pysähdyinkin lukemaan myös kaikki aikaisemmat kirjoitukset. Koskettavasti olet kirjannut monia hetkiä, myös lukijoille, raskaasta taipaleestasi.
  Toivon Sinulle parasta mahdollista vuotta 2011. Anna aikaa itsellesi kaikessa. Suru ja menetys niin läheltä vie aikaa, ja jokaisella se tie on omanlaisensa.

  Lämpimin terveisin
  Mare

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Mare, ystävällisistä sanoistasi.

  VastaaPoista
 3. Suru vie paljon aikaa todellakin, eikä sitä koskaan unohda, suru ei väsity koskaan, sen kanssa vain pikku hiljaa oppii elämään :(
  Oikein kaunis blogi nukkemaailmoineen, nuket viehättää minuakin vielä, joskus olen ajatellut alkaa kerämään isoja nukkeja,mutta se on vain jäänyt.

  Voimia sinulle aina eteenpäin ja ilon häivähdyksiä ,että jaksaisit, ja kiitos kommenteista blogissani ♥

  VastaaPoista
 4. Hauska tuo nalle, kun tulee kursoriini, mulla on siinä itsellä muuten aina mustakissa, pitäs vaihtaa välillä cursor maniasta,mitenhän sen saa tulemaan näin ,kuin minulla nyt sivuillasi tulee nalle, tahdotko kertoa?

  VastaaPoista
 5. Kiitos seijastiina kommenteistasi. Mietin, miten sain sen nallen kursoriksi ja tulen kertomaan blogiisi.

  VastaaPoista

Kiva lukea ajatuksiasi!