Lukijat


Torstai 7.4. 2011

Viime sunnuntaina 3.4.2011 käväisin jälleen Suomen kansallismuseossa Unelmien koti -nukketalonäyttelyssä. Otin aika paljon kuvia. Markkinoiltakin tuli ostettua yhtä ja toista sekä museon omasta myymälästä. Laittelen tänne kuvia pikku hiljaa.

Nyt kuitenkin joitain kuvia tähänkin postaukseen, vaikka onkin jo myöhä ja aamulla on noustava aikaisin töihin.Nukkekotinäyttely kestää tosiaan 6. marraskuuta 2011 saakka ja tähän mennessä on ollut monenlaisia tapahtumia. Lisää on varmasti tulossa.Kuukauden nukketalo: Eija Sirjosen nukkekoti

Nyt lauantaina ja sunnuntaina oli kaikenlaisia työpajoja sekä Nukketalomarkkinat. Työpajoissa oli kumpanakin päivänä paljon porukkaa ja muutenkin väkeä tuntui museossa olevan melko lailla. Monet markkinan pitäjät olivat muualta Suomesta ja tulleet varta vasten mukaan tähän tapahtumaan tuotteineen. Monenlaista piperrystä olikin myynnissä.


Tässä hieman alkupaloja. Lisää tuosta sunnuntairetkestäni myöhemmin, kun on aikaa kirjoittaa enemmän

3 kommenttia:

  1. Voi minun täytyy vielä odotella kun pääsen sinne näyttelyä katsomaa. Samalla kierroksella on tarkoitus nauttia taiteesta monon kohteen osalta.

    VastaaPoista
  2. sirkkis, kannattaa käydä katsomassa tuo nukkekotinäyttely. Riippuu paljon siitä, milloin tulet Helsinkiin, mutta kyllä täällä on monenlaista katsottavaa. :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia niin ihanista asioista:)Kivaa lauantai-iltaa

    VastaaPoista

Kiva lukea ajatuksiasi!