Lukijat

Nukkekotihankintoja3.12.08 keskiviikko

Viime kesänä Jasmine osti nämä puiset nukketalon nuket, "perunanenäisen" maanviljelijäperheen sairaalan ruokalan eteisestä, missä oli joku Tmi Allomaari myymässä puisia leikkikaluja. Näiden sijoittamista nukketaloon ja nukketalon sisustamista Jasmine ei ehtinyt aloittaa.

Nuket ovat saksalaisia Handelshaus G. Gollnest & F.-R.Kiesel KG:n tuotteita ja maksoivat yhteensä 25 euroa.


Olen asunut joskus Vallilassa Somerontiellä ja Eurantiellä. Nyt joulukuussa olen parikin kertaa liikkunut siellä päin ja ohittanut mm. Paavalin kirkkopuiston, jonka luona aikoinaan oli kirjasto. Nykyisin kirjaston paikalla on Minimaailma-niminen kauppa ja Jasminen kanssa olisimme varmaan käyeet siellä yhdessä monta kertaa. Nyt kuitenkin käväisin siellä yksin ja poimin runsaasta tarjonnasta seuraavat tuotteet: posliinisen lasten potan, kaksi posliinista viilikuppia, vinon pinon lautasia (muovia) sekä metalliset aterimet. Kaikki tietysti minikokoa. Saa nähdä, mihin nukketaloon nämä löytävät tiensä.Tässä samat esineet parempina luettelon kuvina.Tosin aterimissa ei ole tässä luettelon kuvassa sinisiä päitä.

Ruusukuvioinen lasten posliinipotta on katalogikuvana oikein edukseen.

3 kommenttia:

 1. Sinulla on paljon ihania blogeja. En oikein tiennyt mihin kirjoittaisin, mutta nää nukkekotijutut ovat ihania. Runoista tykkään myös. Pitääpä tutkia paremmalla ajalla blogejasi :)

  VastaaPoista
 2. iloista joulua
  &
  onnea vuodelle 2009!

  VastaaPoista
 3. Hauska nukkeperhe! Suloisia <3

  VastaaPoista

Kiva lukea ajatuksiasi!