Lukijat

Nukkekotijoulukalenteri
Joulusta on jo aikaa, mutta yhä on tytön huoneen seinällä ollut hänen nukketalojoulukalenterinsa, enkä ole saanut sitäkään vielä pakatuksi pois. Itse asiassa en enää edes muista, miltä joululta se on. Jasmine sairasti melkein kolme vuotta ja tämä joulukalenteri saattaa olla jo siltä ensimmäiseltä joululta, jolloin hän sairastui. Useimmat hänen tavaroistaan pysyivät hänen sairautensa ajan lähes paikoillaan. Niitä tuli vain lisää, vanhoja ei oikeastaan laitettu minnekään. Ei tätä kalenteriakaan. Molemmat joulunalusajat menivät kaiketi sairaalassa, koska osa kalenterin laatikoista on avaamatta. Kolmatta joulua sairastumisestaan hän ei enää huoneeseensa päässyt viettämään. Enkä minäkään tässä joulunaikaan niitä avaamattomia laatikoita katsellut.

Nyt olen ajatellut pakata vihdoin pois tuon kalenterin. Ehkä availen laatikot ja kuvaan, mitä ne sisältävät ja laitan kuvat sitten tänne. Nukketalotavaroita niissä on, sen tiedän. Jotenkin tekee ihan kipeää jo pelkästään ajatus, että tässä nyt alan yksin tuota kalenterin sisältöä tutkimaan. Koitan keräillä voimia ja sitten näette, mitä kalenterin pikkuiset laatikot pitävät sisällään.

5 kommenttia:

 1. Voimia sinulle paljon ja lämpimiä haleja :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 2. Minäkin toivon sinulle voimia elää surun kanssa. On aika vaikea sanoa mitään, kun tuo on varmasti suurin suru, jonka kanssa voi joutua tekemisiin, sellaisen edessä sanat tuntuvat aika ontoilta. Lämmin ajatus täältä sinulle ja kielontuoksua tulevaan kevääseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille, ystävät. Hyvää alkavaa kevättä myös.

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle ja kaikkea hyvää elämääsi jatkossa.

  VastaaPoista
 5. Olet todella rohkea kun tuot vaikean asian meille näin tiedoksi. Voimia sinulle. Toivottavasti kevääseen tulisi sinulle paljon valoa!

  VastaaPoista

Kiva lukea ajatuksiasi!