Lukijat

Harmittaa

Ajatella, että tällainen viaton nukkekoti- ja leikkikaluharrastusblogi leimataan suoraa päätä suorastaan rikolliseksi harrastukseksi ja SULJETAAN noin vain.

Olen keräillyt nukkeja ja nalleja sekä nukkekotikamaa jo vuodesta 1989, enkä koskaan aikaisemmin ole joutunut tämän harrastuksen takia mitenkään rikolliseksi leimatuksi. Nyt on sitten tämäkin koettu. En tosiaan tiedä, itkeäkö vai nauraa. Naurettavaa tämä ainakin on.

Saa nähdä, milloin tämä blogini on tarkastettu ja saan vapaasti kirjoittaa nukeista ja nallekarhuista sekä nukketaloista.

Luulen, että siirryn tekemään blogia muualle.

Isonveljen teksti, kun blogiani yrittää katsoa:

"Mahdolliset Bloggerin palveluehtojen rikkomukset
Tämä blogi on tällä hetkellä tarkistettavanamme mahdollisten Bloggerin käyttöehtorikkomusten vuoksi.
Jos luet tätä blogia säännöllisesti ja olet varma, että sisältö on sopivaa, voit siirtyä blogiin valitsemalla "Jatka". Pahoittelemme häiriötä.
Jos olet tämän blogin kirjoittaja, voit poistaa tämän varoitussivun hallintakeskuksen ohjeiden avulla."

Ohjeet:
"
Tämä blogi on lukittu ja poistettu verkosta mahdollisten Bloggerin käyttöehtorikkomusten vuoksi. Et voi julkaista uusia tekstejä ennen blogin tarkastamista ja lukituksen poistamista.
Blogi poistetaan 20 päivän kuluessa, jos et pyydä tarkistusta.
Pyydä lukituksen poistamista."

Kun olen pyytänyt lukituksen poistamista, vastaukseksi tulee:


"Blogisi on lukittu
Bloggerin roskapostinestorobotit ovat havainneet, että blogisi muistuttaa roskapostiblogia. (Mikä on roskapostiblogi?) Koska luet tätä viestiä ja olet ilmeisestikin oikea henkilö, blogisi ei luultavasti ole roskapostiblogi. Automaattinen roskapostin tunnistus ei ole tarkka, ja pahoittelemme tätä erehdystä.
Saimme lukituksenpoistopyyntösi 7. lokakuuta 2008. Pahoittelemme robottiemme puolesta blogisi lukitsemista, vaikka se ei olekaan roskapostiblogi. Pyydämme kärsivällisyyttäsi tarkistaessamme, että blogisi ei ole roskapostiblogi.
Lue lisää siitä, miten Blogger pyrkii torjumaan roskapostiblogeja."

2 kommenttia:

  1. Nyt näyttäisi olevan roskapostisuodatussulkuhässäkkä pois päältä. :D

    Tervetuloa blogilistalle, mielenkiinnolla jään seuraamaan nukkekuulumisiasi.

    VastaaPoista
  2. No, niin. Niimpä näyttää. Kiitos.

    VastaaPoista

Kiva lukea ajatuksiasi!