Lukijat

Rauni Palosen paperinukeista

Torstai 9.10.08

Jasmine on viime aikoina ollut kovin innostunut paperinukeista ja minäkin olen ottanut talteen nukkemuseohaavettani varten, jos mahdollista, kaksoiskappaleen paperinukkearkeista, joita olen tytölle hankkinut. Harmi tosiaan, että Rauni Palosen paperinukkeja ei voi Lasipalatsin näyttelystä ostaa. Jos jostain saisi vielä vanhoja Apu-lehtiä, niin ostaisin niitä mielelläni, kunhan hinta ei olisi pilviä hipova. Tai oikeastaan haluaisin niistä lehdistä vain paperinuket.


Armi Aavikko-paperinukke on pienessä koossa painettuna uusimmassa Lasipalatsilehdessä. Kyseinen paperi nukke on vuodelta 1977.Sitten näyttelyssä oli nähtävänä oululaisten vaikuttajien paperisia versioita, Oulun kaupunginjohtaja Kari Nenonen, kulttuuritoimittaja Kaisu Mikkola sekä Oulun kaupungin perustaja
kuningas Kaarle IX.

2006

2006

Lisää tästä näyttelystä on toisessa blogissani Kuviksen työhuone (http://kuvatila.blogspot.com/)

4 kommenttia:

 1. Hienoja paperinukkeja! Ei ihme jos himoitset niitä.

  VastaaPoista
 2. Tuo Armi Aavikko vaikutti tutulta, tulee lapsuus mieleen. Olisiko tuo nukke ollut Avussa tai Seurassa. Harrastin kyllä enemmän paperilennokkeja kuin -nukkeja joten muistini voi noilta osin olla hämärä.

  VastaaPoista
 3. anni, hienosti piirrettyjä tosiaan ovat. Olisi mukava jos niitä vanhoja Apuja ym., noita paperinukkeja aikoinaan oli, saisi jostain...

  eero, muistat oikein. Jossain vanhassa aikakauslehdessa Palosen nukkeja on ollut.

  VastaaPoista
 4. Minulla on useita siistejä ja puhtaita arkkeja Avun paperinukkeja ,olen niitä keräillyt kauan. Jos kiinnostaa voin myidä jotain niistä. Minulla on monia tuplinakin.

  VastaaPoista

Kiva lukea ajatuksiasi!