Lukijat

Nukkemaailma-lehti


Vuosia sitten toimitin Nukkemaailma-lehteä, mutta työkiireiden takia se sitten jäi. Nyt olen ajatellut, että voisin taas aloittaa sen tekemisen. Kuitenkin tyttäreni sairaus vaatii minua keskittymään nyt häneen, joten en lupaa kovin nopeaa edistymistä Nukkemaailman asioissa.

Tässä blogissanikin on ilmennyt kummallinen ongelma, se on suljettu, mutta en tosiaan tiedä miksi. Ajattelin sen takia piilottaa tämän blogini , kunnes kerkiäisin kirjoittamaan tähän lisää, mutta en nyt tee sitä kuitenkaan toistaiseksi.

Kävin Yliopiston kirjastossa etsimässä sinne aikoinaan toimittamieni Nukkemaailma-lehden numeroita. Jokunen sieltä löytyikin. Nyt kyselisin sinulta, hyvä blogini lukija, olisiko Sinulla tiedossa, mistä voisin saada noita vanhoja Nukkemaailma-lehden numeroita. Olisin kovin kiitollinen tiedoista. Pelkkä lainaus riittäisi, en tarvitse lehtiä välttämättä omakseni. Kiitos avusta!

Kuvan nukke on viimeisin löytöni. Se on sananmukaisesti löytö, koska löysin sen poisheitettynä meidän talomme roskahuoneesta. Tästä löydöstä kirjoitin jo blogissani aikaisemmin
  • lelumuseohaaveita
  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    Kiva lukea ajatuksiasi!